САТАНИЗАМ ПОД ОКРИЉЕМ ДРЖАВЕ

"По плодовима њиховим познаћете их"

Реаговање поводом написа у "Гласу јавности".
Обавезно погледајте чланке.

 Да није било реакције професора из Ниша и Ивањице, наша јавност вероватно не би ни сазнала шта се све дешавало у летњим камповима које је за средњошколце организовало Министарство Просвете и организација ЈАЗАС.

 Свима је већ одавно познато колико Министарство Просвете, на челу са Гашом Кнежевићем, има негативан став према Православљу и хришћанству уопште. Њихова борба против увођења веронауке била је отворена и жестока. А када је веронаука ипак уведена - супротно жељама господина Министра - неприкривена опструкција је постала метод борбе против СПЦ и њених верника, али и припадника других конфесија.

Ипак, отворено пропагирање сатанизма под окриљем државе Србије - оличене у Министарству Просвете - више је него што се могло очекивати.

Како су јавност обавестили професори из Ниша и Ивањице, деца су на тим часовима "едукације" терана да се скидају и да изводе стриптиз, да говоре опсцене речи и слично. Директор кампа, Соња Пајин, дочекала је децу псовкама са алузијама на анални секс. Њено објашњење запрепашћеним професорима је било да се деца тако "духовно ослобађају" (sic!). Изгледа да су ипак Соња Пајин и њени промотери из Министарства Просвете и организације ЈАЗАС, ти који су "ослобођени" памети и сваке људскости.

Не кажем морала - јер овде није реч о моралу, већ о елементарној људскости. Какве ће духовне и психичке последице имати деца која су преживела ову сатанистичку тортуру тек ће се видети. А Соњу Пајин и све оне који су одговорни за овај злочин, требало би затворити у одговарајућу установу и бацити кључ. Jер у кампу су била малолетна деца, и то не треба заборавити. Терати малолетне девојчице и дечаке да се на бини скидају је криминал par excellence! Никаква објашњења ту не помажу, а не помажу ни оправдања из Министарства Просвете да тај део "едукације" нису они осмислили. Министарство Просвете је организовало тај камп и мора да сноси пуну одговорност за све што се тамо дешавало. Соњу Пајин је неко поставио да тамо буде директор. Неко је дао сагласност да перверзни "едукатори" добију прилку да своја болесна маштања спроведу у дело. Неко је то знао, или је морао да зна. А неко је свакако Министар Просвете.

Према невиној и недужној деци учињен је тежак злочин. Сви који су у томе учествовали, сви који су били дужни да нешто предузму а нису предузели, треба да сносе одговарајуће консеквенце.
И да се све то дешавало на скупу неке сатанистичке секте, било би страшно и за сваку осуду. Овако, када се се све то дешавало под окриљем државе Србије, одговорност је још већа.

Изгледа да маске напокон падају и да се све јасније види ко се коме царству приволео. Види се и коме и зашто смета веронаука у нашим школама. Иза маске демократије и толеранције крије се највулгарнији и огољени сатанизам. Нашој деци у школама гурају под нос кондоме, а у "едукативним камповима" их терају да пред свима симулирају сексуални однос, и да изговарају опсцене речи како би се "духовно ослободили". Ја нисам против превенције сиде, али се она неће постићи "кондом - демократијом". Данашња омладина врло добро зна и шта је сида, како се она преноси и чему кондоми служе. Па опет ова болест узима све више маха. Уместо да децу уче нормалном и природном животу, који се кроз више хиљада година показао као упешан, и у коме сексуалност има и своје време и своје место, са плаката на нашим школама деца од 14 или 15 година се  позивају да се слободно препусте "слободном сексу без предрасуда" - уз употребу кондома, наравно.

Не треба бити ни психолог, ни педагог, ни теолог да би се схватило да је овакво поступање са децом плод болесних, перверзних и морбидних замисли појединаца, који на жалост не наилазе на осуду, већ на подршку државе.

Где су сада организације за заштиту људских права? Хоће ли се огласити Соња Бисерко, Наташа Кандић и Жарко Кораћ да бране и одбране децу од перверзњака и изопачених педофила? Наравно да неће. А зашто неће, не треба много памети да се закључи.
Заиста смо стигли до дна.

Данас више не смемо слати децу на камповања која организује држава, да не би била подвргнута тортури перверзних сатаниста!

Да ли ће ускоро доћи дан када ћемо са страхом слати децу и у школе, јер ће их тамо чекати ЈАЗАС-ови "едукатори", да их подуче различитим перверзијама, све са знањем и одобрењем просветних власти?

Родитељи, замислимо се.

Александар Ђаковац
теолог СПЦ, вероучитељ и родитељ